FAB Dienstverlening BV Groningen  
   
Op het gebied van organisatie advisering kan FAB Dienstverlening BV bouwen op een stevig fundament van kennis van zaken. Al jarenlang zijn onze specialisten actief in dit gebied bij klanten in de zorg- en welzijnswereld.
Hieronder treft u een overzicht aan van onze diensten op het gebied van organisatie advisering


 
   
Doelstelling

Projectontwikkeling

Begeleiding projecten
Voor het opzetten en ondersteunen van projecten is veelal specifieke kennis nodig. Daarnaast is een eigenschap van projecten dat zij buiten een bestaande organisatiestructuur vallen terwijl de dagelijkse werkzaamheden voor de medewerkers doorlopen. Het FAB heeft medewerkers in huis die uw projecten kunnen ondersteunen. Er is niet alleen kennis op fiscaal en administratief gebied maar ook specifieke kennis van de doelgroepen in de Zorg en Welzijn. Met deze specifieke kennis kan het FAB een projectmanager leveren die op basis van randvoorwaarden zoals doelgroep, budget en resultaat zelfstandig het project een project voor u opzet, aanstuurt, bewaakt en afrond.

Begeleiding Fusies
Het fuseren van organisaties is een geleidelijk proces. Belangrijk bij dit proces is het afstemmen van de organisatorische doelen. Het management dient voorzien te worden van voldoende gedegen informatie. FAB Dienstverlening BV heeft ruime ervaring in het begeleiden van dergelijke processen en kan hierdoor goed anticiperen op de informatiebehoefte van het management.

Voor meer informatie betreffende deze diensten kunt u contact opnemen met John Wolters of mevrouw Wil Hoek via telefoonnummer 050-3176500. Ook kunt u onderstaand formulier invullen, wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

Emailformulier

Wilt u meer informatie, vul dan onderstaand e-mailformulier in, of kijk op onze contact-pagina.

Naam
Email (Verplicht)
Telefoon
Bericht
 

 
       
 


Bezoekadres:
Kraneweg 68, 9718JT Groningen
Postadres:
Postbus 226, 9700 AE Groningen
Tel: 050-3176500
Fax: 050-3138419
Email: info @ fab-bv.nl

 
KvK-nummer: 02075123 © 2007 FAB Dienstverlening BV